info@bce-curacao.com
+599 9 864-1272
Groot santa martha 193

Netwerk

Image of female touching virtual icon of social network

 

 CPC+onderregel RGBlogo-celery-vertical CPC & Celery

Als vaste payroll provider & partner werkt BCE samen met Caribbean Payroll Company (CPC) en Celery.

CPC verwerkt zelfstandig uw salarisadministratie en neemt het gehele salarisverwerkingsproces uit uw handen. Naast het verwerken van de periodieke payroll verzorgt CPC ook de maandelijkse werkzaamheden zoals aangiften Loonbelasting en SVB opstellen en indienen, en tevens het melden aan de SVB van wijzigingen in het personeelsbestand. Daarnaast verzorgt CPC ook de jaarlijkse activiteiten waaronder het indienen van de Verzamelloonstaten bij Belastingdienst en SOAW.

Indien u uw eigen payroll verwerkt, raden we u aan online payroll software ‘Celery’ te gebruiken. Celery is zeer gebruikersvriendelijke payroll software waarin de juiste wet- en regelgeving wordt toegepast. Celery betreft een online web applicatie en via internet kunt u dus altijd en overal online in uw salarisadministratie en deze online verwerken. Ook werknemers kunnen online een Celery account aanmaken waarin zij hun loonstroken en Jaaropgaven ontvangen.

 ZO_logo_def_opgrijs1 ‘Efficiency is werken met de juiste aandacht’

 

Jan van Veen werkt graag met teams om deze te inspireren en te leren zichzelf te ontwikkelen voor een gezond, open, prettig werkklimaat en een goede samenwerking. Op Curaçao heeft Jan binnen een aantal grote (overheids-) bedrijven workshops en trainingen gegeven aan medewerkers en managementteams. Geïnteresseerd, lees hier zijn verhaal.

 

  stargue  Stargue is een professionele dienstverlener gespecialiseerd in strategische technologische oplossingen.

Ons advies is altijd maatwerk. Dat begint met het begrijpen en duidelijk in kaart brengen van uw specifieke wensen. Deze wensen vertalen wij in begrijpelijke taal naar een raamwerk dat uw organisatie in staat stelt om processen te verbeteren. Wij helpen u bij het realiseren van een flexibele organisatie waardoor u sneller kunt inspelen op de veranderingen in uw marktomgeving. Wij zoeken altijd naar een balans tussen duurzaamheid en waardecreatie.

Onze klanten zijn gefinancierde startups en het MKB dat professioneel wil groeien.

BCE Curaçao

BCE Curaçao